Julia roberts

Kép
Shopping

5 ok a sok közül, miért szerezd be a július-augusztusi InStyle-t

Nagy nyári lapszámunk, a csodás Julia Roberts-szel a címlapon, telis-tele van stílus- és szépségtippekkel, igazi amivel sikkesen tudjátok átvészelni a legforróbb hónapokat, a fesztiválszezonra is remek inspirációt találhattok, emellett pedig ismét izgalmas „sztárvendéget” fotóztunk, érdemes megnézni a gyönyörű képeket! Lássuk, mi vár még rád a magazinban!

Kép
Promóciók

LA VIE EST BELLE

Julia Roberts és James Gray együtt forgatnak filmet a boldogságról

Kép
Életmód

Legjobb filmek 2016: Ami miatt biztosan elmegyünk a moziba

A legjobb filmek 2016-ban sem hagynak cserben, azt garantáljuk! Ha az idei divat, a strand vagy a forró éjszakák, nem lennének elég nyomós érvek arra, hogy már alig várd a nyarat, akkor íme szerkesztőségünk filmajánlója. Vagyis minden, ami kihagyhatatlan a következő hónapokban!

Kép
Életmód

Legjobb filmek 2016: Ami miatt biztosan elmegyünk nyáron a moziba

A legjobb filmek 2016-ban sem hagynak cserben, azt garantáljuk! Ha az idei divat, a strand vagy a forró éjszakák, nem lennének elég nyomós érvek arra, hogy már alig várd a nyarat, akkor íme szerkesztőségünk filmajánlója. Vagyis minden, ami kihagyhatatlan a következő hónapokban!

Kép
Sztárok

InStyle toplista: Ők voltak Cannes legjobban öltözött sztárjai - szerinted is?

A legjobb filmek mellett minden évben állandó beszédtémát szolgálatatnak Cannes legjobban öltözött sztárjai, akik még ha nem is alkotói a versenyprogramban szereplő filmeknek, a vörös szőnyegen vonulva egyetlen jó ruhaválasztással reflektorfénybe kerülhetnek.

Kép
Sztárok

Cannes 2016: Amal Clooney-val megtörtént minden nő rémálma - FOTÓK

Amal Clooney ellopta a show-t mindenki elől az idei cannes-i filmfesztiválon. Nem csak azért, mert gyönyörű és feltűnő volt, hanem mert még meg is botlott a vörös szőnyegen. Nézzétek csak!

Kép
Sztárok

Így néznének ki kedvenc sztárjaink kék szemmel

A végeredmény meglepőbb, mint azt elsőre gondolnánk! Az ötletet Kanye West adta, aki az idei MET-gálán sokkolt minket kék tekintetével.

Kép
InStyle TV

Julia Robertset eladónak nézték a Calzedoniánál - VIDEÓ

A Calzedonia és Julia Roberts ismét együttműködött egy vígjátékokat idézően vicces reklámfilm erejéig. Julia elég jól kezeli, hogy eladónak nézik. Nézd csak! ;)

Kép
Szépség

Vörös körömlakk a filmvásznon - Hollywood felejthetetlen jelenetei

A vörös körömlakk már a 30-as években is Hollywood kedvence volt. A legfényesebb dívák népszerűsítették akkoriban az új őrületet, és azóta is elmaradhatatlan ez a szín, a legdögösebb filmcsillagoknál. Íme, az InStyle 10 kedvenc filmje, ahol nem jöhet más szóba - csak a vörös!

Kép
Szépség

5 dolog, amit csak a vörös hajú nők értenek

Az eredeti vörös hajszín nagyon ritka és különleges, de nem könnyű ilyen különleges hajszínel élni, hiszen mindenki a csodájára jár a frizurádnak. Íme öt dolog, amit már biztosan tapasztaltál.

Kép
Stílus

8 divatikon, aki bevállalta az egyik legrizikósabb mintát

Kép
Sztárok

Megmutatta álomszép gyerekeit Julia Roberts - FOTÓ

Julia Roberts nem az a fajta, aki rendszeresen haknizik a nyilvánosság előtt három gyerekével.

Kép
Életmód

Látnod kell Julia Roberts ultramenő nyári rezidenciáját - FOTÓK

Julia Roberts néhány hónapja elhatározta, hogy megválik álomszép nyári rezidenciájától, amely hol máshol, mint Hawaii-on van. Íme az irigylésre méltó luxusingatlanról készült fotók - 30 millió dollárért te is igényt tarthatsz rá.

Kép
Sztárok

15 castingdöntés, ami megváltoztatta volna Hollywoodot

El tudnád képzelni a Mr. és Mrs. Smith-t Nicole Kidman főszereplésével? Vagy Az éhezők viadalát Jennifer Lawrence nélkül? A következő 15 castingdöntésből megtudod, milyen kevésen múlott, hogy kedvenc filmjeidet nem más szereposztással látod.

Kép
Sztárok

Telitalálat: Reese Witherspoon Disney főhőst alakít

Kép
Sztárok

10 fotó az Oscarról, amit talán még sohasem láttál

A közelgő Oscar díjátadó évről évre lázba hozza az egész világot. Az idei jelöltek listáját már nálunk is láthattad, ezért most olyan bennfentes fotókat mutatunk, amid eddig elkerülték a nyilvánosságot.

Kép
Sztárok

Bréking: Julia Roberts a Givenchy arca

Még hogy 40 felett nincs élet! Julia Roberts talán még sosem volt ennyire sugárzó és kiegyensúlyozott, mint most, és meg is van az eredménye egy Givenchy kampány formájában.

Kép
InStyle TV

Julia Roberts a Calzedonia arca - VIDEÓ

Új Calzedonia tévéreklám indul útjára, amelynek főszereplője októberi címlapsztárunk, Julia Roberts.

Kép
Életmód

Kedvenc Julia Roberts-filmjeink gifekben

Októberi címlaplányunk, Julia Roberts igazán színes filmes személyiség, számtalan szerepben elkápráztatott már bennünket. Nehéz összeállítani a listát a sok jó filmje közül, de nekünk ez a 10 alakítása volt a legmeghatározóbb.

Kép
Szépség

Julia Roberts kedvenc illatához, a La vie est belle-hez most ajándék jár!

Októberi címlapsztárunk, Julia Roberts 46 évesen is sugárzóan szép – nem csoda, hogy a Lancôme népszerű illatának, a La vie est belle-nek 2012 óta ő az arca. Íme egy kis ízelítő az La vie est belle család új illatából!

Kép
Stílus

Megjelent az októberi InStyle, a címlapon Julia Roberts!

Megjelent az októberi InStyle! A címlapon örök kedvencünk, Julia Roberts, aki egy meseszép divatanyagban pózolt nekünk, majd őszintén válaszolt a kérdéseinkre. Ha kíváncsiak vagytok arra, hogy mit rejt még az új szám, akkor jó helyen jártok!

Kép
Sztárok

Julia Roberts Emmy-s szettje: Visszafogott elegancia, kecses lábak

Micsoda nő ez a Julia Roberts! Mindannyiunk nagy kedvence megmutatta az Emmy díjátadón, hogy miről szól az igazi stílus! A színésznő vékony lábait, és utánozhatatlan mosolyát is megvillantotta a vörös szőnyegen!

Kép
Stílus

A 2014-es Emmy díjátadó nyertesei és a legszebb vörös szőnyeges ruhák

Tegnap lezajlott a 66. Emmy díjátadó, a tévés Oscarként is emlegetett rendezvény. Nézd meg, a te kedvenc sorozatod és szereplőid bezsebeltek-e díjat!

Kép
Stílus

Farmer forever - Így viselték a legnagyobb sztárok

Újragondolt fazonokkal és váratlan megoldásokkal lépett porondra a legklasszikusabb alapdarab, a farmer. Legyen szó munkaebédről vagy egy esti koktélról, forduljatok felé bizalommal, szeretni fogjátok egymást.

Kép
Sztárok

Julia Roberts rizikós szettben

Julia Roberts legutóbb maszkulin szettjével vívta ki a divatszakértők elismerését az Augusztus Oklahomában premierjén, ezúttal azonban egy teljesen más stílusú ruhát választott egy filmes eseményre.

Kép
Sztárok

Stílusos páros: Julia Roberts és Meryl Streep

Julia Roberts és Meryl Streep az Augusztus Oklahomában premierjén járt a napokban. A két színésznő főszereplésével készült filmet január 16-án mutatják be itthon.

Előző oldal